Antikbutiker i London

Är du i London och har ett stort intresse för antikviteter så hittar du många antikbutiker och vissa är lite mer kända än andra. Du lär inte få några problem att hitta en favoritbutik bland dessa.

Här kommer några förslag på kända antikbutiker i London:

The London Silver Vault

Att besöka The London Silver Vault för dig som älskar silver är bara ett måste, för det är samlingsplatsen för alla antikhandlare och butiker som säljer silver i alla dess former.

Du kan hitta antikbutiker som bara säljer kandelabrar och ljusstakar, djur- och fågelmodeller, saker från Kina, Japan och Indien och allt är tillverkat i silver. Dessutom finns det möjlighet att köpa antikviteter från olika eror och perioder, så som 1500-tal – 1900-tal, modernt, Edvardianskt och Gregorianskt och Queen Anne, bara för att namna några.

The London Vault är öppet måndagar – fredagar kl. 09.00 – 17.30 och lördagar kl. 09.00 – 13.00 och du hittar det på adressen: Chancery Lane, Tower of London, London

Alfies Antique Market

Alfies Antique Market är Londons största inomhusmarknad för antikviteter, vintage och nutida design. Denna antikmarknad har funnit i över 40 år och du hittar alla möjliga föremål så som porslin, lampor både vanliga och i kristall, ljusstakar, kandelabrar, silver och möbler plus så mycket annat.

Du får beräkna att det tar flera timmar att gå genom hela marknaden då den är belägen på ett flertal våningar och rum, samt att du hittar ett café på takterrassen. På caféet kan du pusta ut mellan varven och njuta av den underbara utsikten över London.

Som besökare är du garanterad att mötas av en genuin och unik, samt bohemisk atmosfär och miljö. Det kommer människor från all världens hörn för att besöka Alfies Antique Market och för att fynda bland alla antikviteter.

Antikmarknaden har öppet tisdagar – lördagar kl. 10.00 -18.00 och har adressen: 13-25 Church Street, Kensington and Hyde Park, London.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *