Konkursauktioner online

Tyvärr hör det inte till ovanligheterna att företag går i konkurs och då gäller det att frigöra pengar så fort som möjligt. Då finns det möjlighet att kunna sälja företagets inventarier eller privatpersoners föremål och då via auktioner online som har kompetensen att kunna sälja konkursbon.

Du som köpare och kanske nystartat företag kan verkligen göra klipp och hitta massor av föremål som du behöver till din rörelse. Eller om du som privatperson behöver ny bil eller nytt hem.

Här kommer några konkursauktioner som du kan hitta online:

PN Trading

PN Trading har kunskaperna och framför allt expertisen som behövs för att en försäljning sköts på ett enkelt och smidigt sätt. Du kan lägga bud på objekt som kommer från olika konkurser runt om i Sverige. Det finns olika auktioner som är aktiva som exempelvis fordonsauktionen. Då du ser bilar från hela landet som kommer från konkurser.

På varje objekt ser du det aktuella budet, när auktionen avslutas, när bilen ska hämtas, plus information om själva bilen. På detta sätt kan du hitta riktigt bra bilar för en billig peng.

Kronofogden

Kronofogden har auktioner med jämna mellanrum, dels på olika orter i Sverige, dels via nätet. Här hittar du annonser på föremål, fordon, företagsfastigheter och bostäder som Kronofogden har utmätt.

Utmätningen har skett på grund av att personen eller ett företag inte har betalt en skuld. Därför säljer Kronofogden de utmätta objekten för att dessa ska kunna betala av sin skuld. Detta gör att det skapas en balans mellan den som vill ha betalt och för den som har skulden.

Auktionerna på nätet sker vid ett flertal tillfällen under året och från olika orter. Vid varje auktionstillfälle får du reda på när det är visning, när auktionen sker och var du kan hämta objektet.

Dessutom beskrivs varje auktionsföremål mer detaljerat och om det erbjuds frakt, samt vilket värde som objektet har uppskattas till. Alla auktionsobjekt köper du i befintligt skick, vill du veta mer om objekten, går det alltid komma på visningen för att ta reda på mer om det aktuella föremålet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *